Vi utvider vår virksomhet

Vi opplever økt etterspørsel etter tjenester på flere områder og utvider med dette vår virksomhet. Fra 1. september er vi en totalleverandør av økonomitjenester.

For å dekke økt etterspørsel fra diverse tjenester for våre kunder utvider vi nå vårt tjenestespekter med en rekke nye tjenester.

 

“Vi skal være et fullspekter økonomihus som leverer tjenester innen de fleste områder i økonomi, fra vikarer og rekruttering, regnskapsbyrå til consulting og Management for hire. ”

Finance Professionals Group AS er morselskap for:

– Finance Professionals Consulting AS

– Finance Professionals Staffing AS

– Finance Professionals Services AS

Finance Professionals Consulting AS

Finance Professionals Consulting AS er et konsulentselskap som leverer tjenester innen Management for Hire, Prosjektledelse og rådgivning. Herunder Interimledelse av økonomifunksjonen, styrearbeid, analyser, rapportering, budsjettering, modellering og prosjektledelse innen konsolidering, prosessforbedringer og Due-Dilligence prosesser.

Finance Professionals Staffing AS

Finance Professionals Staffing AS er et rendyrket bemanning- og rekrutteringsbyrå. Vi har spesialisert oss på økonomer, og har som ambisjon å etablere oss som en foretrukket partner innen innleie og rekruttering av økonomer.

Finance Professionals Services AS

Finance Professionals Services AS leverer et bredt spekter av regnskapsstjenester og økonomisk rådgivning.