For kun kr 4.990,- eks. mva bistår vi med stiftelse av ditt aksjeselskap og klargjør regnskapssystemet for deg, slik at du får en flying start!

Følgende er inkludert i startpakken:

  • Opprettelse av aksjeselskap
  • Stiftelsesdokumenter
  • Bekreftelse av aksjeinnskudd
  • Registrering i Brønnøysund
  • «Nøkkelferdig» regnskapsprogram
  • Rapporteringsverktøy
  • Innlegging av budsjett i systemet

Komplett løsning med faktura og regnskap

Send fakturaer når som helst, og hvor som helst. Motta fakturaer elektronisk, godkjenn dem, og la oss gjøre resten. Ønsker du også å bokføre selv, vil programmet hjelpe deg underveis - slik at du både raskt og enkelt kan føre et korrekt regnskap.

E-faktura

Programmet har full støtte for mottak og sending av e-faktura til bedrifter (EHF), samt mulighet til å sende eFaktura direkte til privatkunders nettbank.

Timeregistrering

Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Registrer timer og utlegg mens du er på farten og fakturer kundene dine umiddelbart etter at jobben er gjort. Alle ansatte i bedriften kan enkelt registrere sine timer i appen eAccounting Time. Denne er integrert i programmet.

Økonomioversikt

Få oversikt over bedriftens økonomiske status med smarte dashbord. Lag budsjetter og finansielle rapporter. Gi gratis og begrenset tilgang til ansatte og andre.

Bankintegrasjon

Alle transaksjoner overføres direkte fra din nettbank og over til vårt regnskapsprogram. Slik får du enkelt oversikt over inn- og utbetalinger, helt automatisk. Trygt og enkelt.

Smarte apper

Med gratis apper kan du sende fakturaer, skanne kvitteringer og organisere dine kontakter. Du kan i tillegg få påminnelser for viktige hendelser og får god oversikt over utestående fakturaer. Uansett hvor du befinner deg.

eAccounting fungerer utmerket på nettbrett, noe som gjør det enkelt å ta med seg regnskapet overalt, og på den måten er det lett å holde oversikten over bedriftens økonomi til enhver tid.

Integrasjoner

Utvid dine muligheter i Visma eAccounting. Få en enda enklere hverdag og skap nye muligheter for din bedrift med løsninger som snakker sammen. Visma eAccounting er integrert med blant annet nettbutikker, betalingsløsninger og prosjektløsninger.

​Gjøre noe av regnskapet selv?

Vi kan sammen komme til en løsning hvor du gjør noe selv dersom det er et ønske. Da blir prisen for regnskapstjenester lavere, og du kan samtidig føle deg tryggere når du har fagfolk i ryggen. 

Les mer her

Spør din regnskapsfører

Dersom du ønsker å føre deler av regnskapet selv, kan du gjennom eAccounting spørre oss om hjelp dersom du står fast eller har spørsmål.
Be om tilbud Les mer om våre regnskapstjenester