Partneravtale med Palette Norge

Finance Professionals Group AS har inngått en partneravtale med systemleverandøren Palette Norge AS.

Palette er en ledende leverandør i det Nordiske markedet på automatisering av prosessen fra behov til betaling. Palettes løsninger kan installeres lokalt (on-premise) eller tilbys som en SaaS tjeneste. Løsningen er brukervennlig, fleksibel og vi har erfaring med å integrere våre løsninger mot de fleste kjente ERP systemene på markedet. Palette har ca 3.500 kunder, i flere bransjer, i ca 50 land.

Palettes egenutviklede løsning, Palette Arena, har støtte for matching av faktura mot ordre og varemottak, samt faktura og kontrakt. De tilbyr avansert funksjonalitet for å støtte og automatisere hele prosessen fra behov til betaling, som bidrar til en helhetlig prosess, effektiviseringsgevinster, forbedret kvalitet og kontroll. Ved å bruke Palette sine løsninger får man mer tid til sin egen kjernevirksomhet.

Som en totalleverandør av økonomitjenester, ønsker vi i Finance Professionals å kunne tilby våre kunder effektive verktøy basert på den nyeste tilgjengelige teknologi. Dermed er vi svært glade over å ha landet dette partnerskapet med Palette. Våre konsulenter har flere års erfaringer med automatisering og effektivisering i Palette Arena, samt inngående kjennskap til hvordan de øvrige prosessene i økonomiavdelingen bør struktureres.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Palette!

Er du interessert i å vite mer om Palettes løsninger eller har ytterligere spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via vårt kontaktskjema.